Speciaal Transport

Previous
Next

Speciaal Transport

Veelal wordt de naam Rijksen meteen aan exceptioneel transport gelinkt. Dit door onze klussen die net wat meer extra aandacht nodig hadden en met zorgvuldigheid zijn uitgevoerd; en daar zijn we trots op. Windmolenonderdelen, zoals masten of vleugels worden nog regelmatig vervoerd. Er is geen enkele uitdaging die Rijksen Transport niet aangaat. 8,5 meter breed, 30 meter lang, of 6 meter hoog, alles is mogelijk.

Voor de exceptionele afmetingen zorgen wij natuurlijk ook voor de juiste transportvergunning. Mocht daar ook begeleiding bij nodig zijn hebben wij meerdere begeleidingsbussen die het transport op de juiste wijze naar de bestemming leiden.

Voor het exceptionele transport hebben wij diverse trailers tot onze beschikking die zware, lange en brede vrachten kunnen dragen. U kunt hierbij denken aan semi-diepladers en vlakke trailers tot maar liefst 48 meter lang. Indien gewenst regelen wij ook voor u een transportvergunning.

Offerte

Heeft u interesse in een van onze diensten? Twijfel niet en vraag gemakkelijk een offerte aan op onze website!

Trailers & Materieel

Bent u geïnteresseerd in al onze trailers
en materieel?
Een kijkje in ons wagenpark kunt u
hier vinden:

Contact

Niet gevonden wat u zocht, of toch nog vragen over een van onze diensten? Neem contact met ons op en ontvang advies op maat!