Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Over ons


Rijksen Transport is opgericht in 1961 en voorziet haar klanten al 50 jaar lang van de meest uitgebreide service. Of het nu gaat om het vervoeren van een blok beton, een wiek van een windmolen of het vervoeren en plaatsen van een dakkapel. Bij ons vormt het allemaal geen probleem.

Wagenpark
Wij hebben een uitgebreid wagenpark en zijn voorzien van verschillende soorten trailers en vrachtauto’s. Voor elk type transport kunnen wij een vrachtauto met bijpassende trailer bieden. Indien nodig zullen onze transportbegeleiders ervoor zorgen dat de vracht onbeschadigd en snel geleverd wordt.

Het Team
Ons team bestaat uit meer dan 20 ervaren chauffeurs die van aanpakken weten. Daarnaast is onze afdeling planning elke dag druk in de weer om al het transport in goede banen te leiden.

Windmolen Transport
Het vervoeren van een windmolen is de specialiteit van Rijksen. Het plannen, regelen van een vergunning en nog veel meer gelegenheden komen daarbij kijken. Onze trailers zijn speciaal ontwikkeld voor het vervoer van windmolens. Ben je benieuwd? Neem eens een kijkje in ons Foto album.

Overig Transport
Ook voor al het overig transport kun je bij ons terecht. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het zwaar en exceptionele transport. U kunt bij ons ook terecht voor het vervoer van alles wat maar niet in een personenauto past.