Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Transport

Bij Rijksen Transport bieden wij alle mogelijkheden van transport. Wij begrijpen als geen ander dat elk transport met uiterste precisie en planning uitgevoerd dient te worden. Daarom zullen wij u voorzien van de best denkbare service. Op deze pagina vind u een volledig overzicht van onze verschillende transportmogelijkheden. U zult zien dat wij geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

Exceptioneel Transport

Transport op maat
Voor het exceptionele transport hebben wij diverse trailers tot onze beschikking die zware, lange en brede vrachten kunnen dragen. U kunt hierbij denken aan semi-diepladers en vlakke trailers tot maar liefst 48 meter lang.Indien gewenst regelen wij ook voor u een transportvergunning.

Open Transport

De ideale oplossing
Voor het open transport hebben wij diverse trailers tot onze beschikking waarmee wij vrachten tot 31 meter lang en met een maximaal gewicht van 50 ton zonder problemen kunnen vervoeren.Hierbij kunt u denken aan landbouwmachines, containers, steigermateriaal, units en veel meer.

Kraanauto’s

Voor laden en lossen
Met onze kraanauto’s kunnen wij zelf de vracht laden en lossen. U heeft nergens geen omkijken naar. Door een kraanauto in te zetten besparen wij u ook de kosten van heftruck of kraanmachinist.Onze kraanauto’s hebben een vlucht tot maximaal 32 meter lang en een hijs capaciteit tot 85 Ton.

Huiftransport

Droog vervoeren
Met onze reguliere huiftrailers kunnen wij alles droog vervoeren. Het is bij ons ook mogelijk om grote of lange objecten met onze uitschuifbare huiftrailers te vervoeren. De uitschuifbare huiftrailers hebben een laadruimte van maar liefst 21 meter lang en 4 meter hoog.Ideaal voor machines, liften en veel meer.

Klein-en sneltransport

Snel en droog
Voor de kleinere en lichtere vrachten hebben wij ook de beschikking tot een BE-combinatie. Hiermee kunnen wij tot maximaal 7 meter en een gewicht van maximaal 3 ton in de huiftrailer droog vervoeren.Dit is erg handig voor vrachten die snel nageleverd moeten worden.

Op-en overslag

Ruimte genoeg!
Voor het opslaan van goederen beschikken wij over c.a. 5000 m2 opslagruimte. Deze ruimte is onderverdeeld in bedrijfshallen. Wij gebruiken heftrucks waarmee van alles geladen of gelost kan worden.Verder is er een bovenloopkraan aanwezig waarmee maximaal 5 ton belast kan worden.